Ванто ми е далече иначе.... ама ще видя... кажете другаде някъде добри за клими?
Известие
Collapse
No announcement yet.
климатик на ГТВ
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Razielуспокоих се за товаренето защото има коли по 90 к.с. и не го усещат изобщо климатика. Тая е 150 пък като го пусна все едно я стиска за гушата.купон да има
остава питането ми къде да си обслужа Климатика??!??! спешноAlfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от properПървоначално публикувано от Razielуспокоих се за товаренето защото има коли по 90 к.с. и не го усещат изобщо климатика. Тая е 150 пък като го пусна все едно я стиска за гушата.купон да има
остава питането ми къде да си обслужа Климатика??!??! спешно
http://www.lancia-bg.com/forum/viewtopic_3311_0.html
Има доста модерна апаратура и си разбира от работата - всъщност е хладилен инженер
Оправял е такива забатачени положения, които са били обявени са непоправими от сума ти корифеи като Импас и Климасервиз.
Като му звъннеш, кажи че Иван Мутафчиев те праща, че иначе ще ти даде час за след две седмици, сега в жегите при него е тарапана.
П.П. Днес е успял да подкара климатика на една гаранционна 159 2.4 ЖТДм, която не са могли да оправят в Италсервиз
Comment
-
И аз мога да препоръчам едни сервиз- колеги от VW форума ми го похвалиха, боби и шокс от нашите са го посещавали - доволни са. Аз също, но имам проблеми с климата - доста сериозен теч, и не могат да го хванат дори с ув лампа и оцветител. Ако искате подробности - на ЛС мога да ви дам темите от VW форума. Хинт - на 50 метра е от работата на Вальо е - на него му обясних къде е сервиза. Работят с машини на Бош - всичко е пълен автоматик. Машината си вади разпечатки ала бала, както си трябва.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от pinkoПървоначално публикувано от properПървоначално публикувано от Razielуспокоих се за товаренето защото има коли по 90 к.с. и не го усещат изобщо климатика. Тая е 150 пък като го пусна все едно я стиска за гушата.купон да има
остава питането ми къде да си обслужа Климатика??!??! спешно
http://www.lancia-bg.com/forum/viewtopic_3311_0.html
Има доста модерна апаратура и си разбира от работата - всъщност е хладилен инженер
Оправял е такива забатачени положения, които са били обявени са непоправими от сума ти корифеи като Импас и Климасервиз.
Като му звъннеш, кажи че Иван Мутафчиев те праща, че иначе ще ти даде час за след две седмици, сега в жегите при него е тарапана.
П.П. Днес е успял да подкара климатика на една гаранционна 159 2.4 ЖТДм, която не са могли да оправят в Италсервиз
мога ли и аз да се възползвам от името ти? на удобно място ми е и щом е похвален сервиза, ще отида с проблем.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Днес отидох в този сервиз и съм супер доволен. Много свестни и свършихте супер работа за без пари...
ГТВ-тата и моя Спайдер работят с 650мл Фреон, явно заради малкото купе. По каталог така си показа и на компютъра пак.
от 650мл фреон имах налични 210мл.
Всички тестове на системата (имат супер машинки Бош) бяха ОК и напълнихме обратно 650мл както си трябва. като системата си долива и масло ако е имало нужда след анализа на компютъра......
Отне 25мин. всичко (тестовете са бавните)
Струва ми 45лв.... по 10лв. на 100мл. Фреон.
като в това влиза и цена за труд и тестове и сичко...... Супер
Сервиза е в направо бараки обаче имат 2 машини Бош които са си Топ. и момчетата са супер точни.
Благодаря на pr_00f за инфото.
Аз съм минавал 2000 пъти отивайки при Евгени там...ама блейка...гледам радиатори правят и не съм видял машините.....Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Да бе , ужасно се отразява на мощността на колата пускането на климатика . Другите ми коли са все нафтови и не го усещат тоя климатик , въпреки че са с по-малко коне.
Ако климатика ти духа по-топло , когато си спрял , освем фреона , погледни и перката на радиатора на климатика -от двете перки зад радиаторите , едната е за климатика и ако не работи , като не е в движение колата , няма как да се охлади радиатора на климатика ,когато се движиш той се охлажда и от въздушната струя.
Виж и да не е заклепан радиатора с мръсотия и мухички - това важи и за двата радиатора и колата при всички случаи ще се зарадва ако ги измиеш компетентно .
чао
Comment
Comment